dilluns, 22 d’abril del 2013

Estrenem bloc


Estrenem aquest bloc amb l'organització del Concurs Literari de Sant Jordi 2013. Pengem aquí la convocatòria d'enguany que gràcies a la tenacitat de la professora Dolors Molins ha aconseguit implicar tots els departaments de llengua: catalana, castellana, clàssiques i d'idioma anglès i francès.
Llarga vida al bloc!
 SANT JORDI 2013

L’INS Seròs convoca el Concurs Literari de Sant Jordi 2013 d'acord amb les següents bases: 

1.‑ PARTICIPANTS:

Hi pot participar tot l’alumnat d’ESO i Batxillerat que actualment cursi els seus estudis a l’INS Seròs.
2.‑ OBRES A CONCURS:
2.1- Els treballs consistiran en narracions i/o poemes inèdits escrits en llengua catalana, castellana, anglesa o francesa i poden ser en suport paper o informàtic (Prezi, PowerPoint...).
2.2- L’extensió dels treballs en suport paper no ha de superar els 3 fulls DIN A4, mecanografiats a espai 1,5 punts i amb tipografia Arial o similar de 12 punts.
2.3- L’extensió dels treballs en suport informàtic serà d’una a quatre diapositives.
2.3- El tema és lliure.
3.- PRESENTACIÓ DE LES OBRES:
3.1- Les obres es lliuraran de la següent manera:
a.- L’obra ha d’estar encapçalada pel títol, el pseudònim i el curs de l’autor/a, si és en suport paper; si és en suport informàtic cal presentar l’obra en un CD o DVD i en l’exterior del disc escriure el títol, el pseudònim i el curs de l’autor/a.
b.- Grapat a l’escrit anterior hi ha d’haver un sobre petit i tancat, a l’exterior del qual haurà de constar el títol de l’obra, el pseudònim i el curs de l’autor/a; i, a l’interior, el nom, els cognoms i el curs.
3.2- Les obres es lliuraran a la professora de català, castellà, anglès o francès corresponent.
3.3- El termini de presentació finalitzarà divendres 12 d’abril de 2013.
4.‑PREMIS:
4.1- El concurs tindrà un premi per a cada curs de l’ESO i un únic premi per a Batxillerat.
4.2‑ El veredicte del concurs es farà públic en l'acte acadèmic que se celebrarà el 23 d'abril de 2013 amb motiu de la celebració de la festa de Sant Jordi a  l’INS Seròs.
Seròs, març de 2013